Loading...

Velkommen til Jessheimdagene 2023!

Endelig er Jessheimdagene her igjen!

Programmet er fullpakket og vi gleder oss til å invitere til 11 dagers folkefest i Jessheim by. Planleggingen har pågått lenge og vi er stolte over de 110 programpostene vi nå har å glede oss til.

Årets Jessheimdager byr på varierte konsertopplevelser og ulike underholdningsinnslag.
Butikkene er klare til å ta i mot festivalstemte kunder og tilbyr utvidet åpningstid med nattåpent, søndagsåpent og gode festivaltilbud.

Åpning torsdag 10. august
Få med deg åpningen av Jessheimdagene med senterleder Jon Bakke og ordfører Eyvind Jørgensen Schumacher og åpningskonserten på Amfiscenen med SOS It`s ABBA time.

Lørdag og søndag påfølgende helg er det den tradisjonsrike Markedsgata, med varierte utstillere som fyller Storgata.
Her lover vi god stemning og mulighet for å gjøre et godt kjøp. Samtidig fyller vi parkeringsplassen foran Fakkelsenteret med mange deilige fristelser fra ulike Foodtrucks.

Søndag 13. august arrangerer vi i samarbeid med Ullensaker Kino og Ung Kultur/Atlas utekino på Rådhusplassen. Ta med stol, pledd og nyt en god film i friluft!

Mangfoldig program for barna
Få gratis ansiktsmaling, delta på ulike konkurranser, se ulike show eller ta en tur til Bergstrøms Tivoli med mange morsomme karuseller. Vår egen Baluba maskot fyller også 7 år og inviterer alle små til bursdagsfeiring på torget.

Kveldskonserter
Fra onsdag 16. august er det både lokale og kjente navn som gjester Torgscenen. Hør blant annet Henning Kvitnes, Blomst, Hagle, Wig Wam, Onkel P og de fjerne slektningene og mange flere. Det er stor variasjon i artister til årets kveldskonserter og det burde være noe for enhver smak.

Vi runder av det hele søndag 20. august med Idrettens dag i Storgata, ulike show, søndagsåpent og et heidundranes avslutningsshow med selveste Keiino!

TUSEN TAKK
til alle våre samarbeidspartnere og Ullensaker kommune som er med på å bidra til at vi kan gjennomføre disse tradisjonsrike dagene. Sammen skaper vi en levende by.

Hjertelig velkommen til årets Jessheimdager!

Hilsen festivalkomiteen