Velkommen til Jessheimdagene 2022!

Endelig er Jessheimdagene her igjen!

Programmet er fullpakket og vi gleder oss til å invitere til 11 dagers folkefest i Jessheim by. Planleggingen har pågått lenge og vi er stolte over de nærmere hundre programpostene vi nå har å glede oss til!

Årets Jessheimdager
byr på varierte konsertopplevelser og ulike underholdningsinnslag. Butikkene er klare til å ta i mot festivalstemte kunder og tilbyr utvidet åpningstid med nattåpent, søndagsåpent og gode festivaltilbud.

Åpning torsdag 11. august
Få med deg åpningen av Jessheimdagene med senterleder Jon Bakke og varaordfører Lars Halvor Stokstad Oserud og åpningskonserten på Amfiscenen med Sebastian Zalo.

Lørdag og søndag påfølgende helg er det den tradisjonsrike Markedsgata, med varierte utstillere som fyller Storgata. Her lover vi god stemning og mulighet for å gjøre et godt kjøp. Samtidig fyller vi Torget med mange deilige fristelser fra ulike Foodtrucks.

Søndag 14. august arrangerer vi i samarbeid med Ullensaker Kino og Ung Kultur/Atlas utekino på Rådhusplassen. Ta med stol, pledd og nyt en god film i friluft!

Mangfoldig program for barna
Få gratis ansiktsmaling, delta på ulike konkurranser, ta en togtur rundt på senteret med Totto-toget, se ulike show eller ta en tur til Bergstrøms Tivoli med mange morsomme karuseller. Vår egen Baluba maskot fyller også 6 år og inviterer alle små til bursdagsfeiring på torget.

Kveldskonserter
Fra onsdag 17. august er det både lokale og kjente navn som gjester Torgscenen. Hør blant annet Amund Maarud, DumDum Boys, Onkel Tuka, Hellbillies, Violet Road, Slagerkameratene, Klovner i Kamp og mange flere. Det er stor variasjon i artister til årets kveldskonserter og det burde være noe for enhver smak.

Vi runder av det hele søndag 21. august med Frivillighetens dag i Storgata, Barnas Jessheimløp, ulike show, søndagsåpent og en heidundranes avslutningsshow med selveste Subwoolfer!

TUSEN TAKK
til alle våre samarbeidspartnere og Ullensaker kommune som er med på å bidra til at vi kan gjennomføre disse tradisjonsrike dagene. Sammen får vi til et ønske om en levende by. Hjertelig velkommen til årets Jessheimdager!

Hilsen festivalkomiteen