Velkommen til Jessheimdagene 2019!

Endelig er Jessheimdagene her igjen!

Programmet er fullspekket, og vi gleder oss til å invitere til 11 dagers folkefest i Jessheim by. Planleggingen har pågått lenge, og vi er stolte over de nærmere hundre programpostene vi nå har å glede oss til.

Årets Jessheimdager
byr på varierte konsertopplevelser og ulike underholdningsinnslag. Butikkene er klare til å ta i mot festivalstemte kunder og tilbyr utvidet åpningstid med nattåpent, søndagsåpent og gode festival tilbud.

Åpning torsdag 8. august
Få med deg åpningskonserten på Amfiscenen med Minor Majority og nattåpent senter. Lørdag og søndag påfølgende helg er det den tradisjonsrike Markedsgata, med varierte utstillere som fyller Storgata. Her lover vi god stemning og mulighet for å gjøre et godt kjøp.

Søndag 11. august arrangerer vi i samarbeid med Ullensaker Kino utekino på torget. Dette er et av høydepunktene under Jessheimdagene. Ta med stol, pledd og nyt en god film i friluft!

Mangfoldig program for barna
Møt klovner som underholder, sirkus på torget, mulighet for å kjøre tog innendørs, show man kan se og Bergstrøms Tivoli med karuseller. Vår egen Baluba maskot fyller 3 år, og inviterer alle små til bursdagsfeiring på torget.

Kveldskonserter
Fra torsdag 15. august er det kjente navn som gjester både Torgscenen og Amfiscenen. Hør blant annet Vazelina Bilopphøggers, Bernhoft & The Fasion Bruises, Lissie, Oslo Ess, Erlend Ropstad, Young Neils og mange flere. Det er stor variasjon i artister til årets kveldskonserter og det burde være noe for enhver smak.

Vi runder av det hele søndag 18. august med Barnas Jessheimløp som i år har 20 års jubileum. Etterfulgt av familieshow med Emil i Lønneberget og gratis konsert med selveste Aleksandra Rotan og Keiino som vant den norske Grand Prix finalen.

TUSEN TAKK
til alle våre samarbeidspartnere og Ullensaker kommune som er med på å bidra til at vi kan gjennomføre disse tradisjonsrike dagene. Sammen får vi til et ønske om en levende by.

Hjertelig velkommen til årets Jessheimdager!

Hilsen festivalkomiteen