KEiiNO har med sin mix av joik, folk og elektropop tatt Europa med storm. Trioen fikk flest publikumsstemmer av alle i Eurovision Song Contest 19. mai, og Spirit in the Sky har vært på hitlistene i flere Europeiske land. Låta har streamet 15 millioner på Spotify, nådde #2 på Spotifys Global Viral Chart og var #10 på iTunes Global Chart. Her hjemme har trioen har toppet VG-lista og nådd #3 på de offisielle radiolistene.

Nå har KEiiNO begynt på et nytt kapittel. Sametinget har utnevnt trioen til ambassadører for FN’s urfolksspråksår, og KEiiNO skal i løpet av året reise ut i verden og spille inn et album sammen med andre urfolksartister. Men før den tid slipper bandet mer musikk, og «Praying»  ble sluppet 21.06.

KEiiNO har allerede begynt på en omfattende konsertrekke her til lands som inkluderer VG-lista, Oslo Pride, Ekstremsportveko, Allsang på Grensen og Sommeråpent. Trioen skal også bl.a stå på scenen i Stockholm, Madrid og Køln. Når KEiiNO spiller konserter spiller de i tillegg til sine hits Spirit in The Sky, Shallow og Praying de beste låtene fra sine solokarrierer og et par popklassikere

Følg KEiiNO

www.keiino.com
www.facebook.com/keiinomusic
Instagram: @keiinomusic
twitter: @keiinoband
www.youtube.com/keiinomusic

Dato for konsert

18. august 2019

Når starter konserten?

16:30

Billetter

Hvor foregår konserten?

Torgscenen

23.709921,90.40714300000002,16