Trubadur Country/Rock-artisten som fenger!
Kai TexaFire født og oppvokst i Oslo, men bor i Sandefjord. Han har en unik evne til å fenge publikum og lage god stemning, som alle som hører han blir meget imponert over. Med sin utstrålning og store engagement på scena og med en stemme som ofte blir sammenlignet med Garth Brooks blir han alltid invitert tilbake for å spille på alle spillejobber han har hatt.Kai TexaFire har drevet med musikk i rundt 20 år men begynte å spille ute på forskjellige utesteder og arrangementer for ca 5 år siden. Da dannet han et Country/Rock band som het CoastLine. Etter at bandet ble oppløst for et par år siden har Kai TexaFire valgt å jobbe med Trubadur/Duo setting.

Kai TexaFire har spilt på mange forskjellige arenaer, alt fra småpuber til store konserter. Han har blandt annet spilt på veldidighetskonsert i Kongsvingerhallen og var med varmet opp for Smokie når de spilte på Dokka nå i sommer. I tillegg har Kai TexaFire også spilt på private arrangement, som bryllup, begravelse og i bursdagslag og lignende.

Kai TexaFire har et reportoar som passer til alle aldre. Country/Rock/Pop med artister som Garth Brooks, Alan Jackson,
Bruce Spingsteen, Elvis, Creedence Clearwater, Johnny Cash, Steinar Albrigtsen, Smokie, Henning Kvitnes, Bellamy Brothers med flere….

Dato for konsert

16. august 2019

Når starter konserten?

23:00

Hvor foregår konserten?

Torget Pub

60.14299579999999,11.173135600000023