Det evigunge bandet Dance With A Stranger har de siste årene gjennomført mange konserter og ikke minst mange festivaljobber: dette har gitt mersmak!

I 2020 skal de gjennomføre en rekke konserter og vi er så heldige å få besøk av dem under Jessheimdagene!

Denne gangen kommer herrene Øivind Elgenes, Frode Alnæs og Bjørn Jenssen sammen med fire musikere i en frisk og vitalisert utgave!

Her vil man få hiter som Everyone Needs a Friend, The Invisible Man, Dance With A Stranger og flere av de mer ukjente låtene i ”ny” innpakning.

Bandets virkelige gjennombrudd kom i 1988, der debutalbumet solgte mer enn 125 000 eksemplarer og ble belønnet med Spellemann-pris. Etter flere pauser opp gjennom har bandet hatt flere comeback, og hver gang har gleden og energien over å spille live kommet tilbake!

Dance With A Stranger henter sin inspirasjon fra blues og jazz, soul, rock og pop, og responsen fra både presse og publikum viser at de rett og slett er i en særklasse.

Denne jubileumskonserten dedikeres Barry Matheson for hans medvirkning til at Jessheimdagene ble en realitet. Med fokus på høyt musikalsk artistnivå, som også har vært med på å gjøre Jessheim kjent langt utenfor Ullensaker sine grenser.
Barry var manager for «Dance With a Stranger» over flere perioder. Vi er stolte over å ha dette bandet hos oss.

Konsertstart kl 20.00

Barn under 18 år må være i følge med foreldre/foresatte.

Dato for konsert

8. august 2020

Når starter konserten?

20:00

Hvor foregår konserten?

Torgscenen