Loading...

Ung Kultur Møtes

 • 00

  Dager

 • 00

  Timer

 • 00

  Minutter

 • 00

  Sekunder

 • Torgscenen
 • 16. AUGUST 2023
 • Kl. 18.00

Ung Kultur Møtes

1800: UKM-konsert

Første innslag blir: La valse d'Amelie 

Den eldste jazz gruppen ved Jessheim Kulturskole fremfører en koreografi til "La valse d'Amelie". Dette stykket danset de på kulturskolens sommerforestilling "A million dreams". Dansere: Eline Eggen Andreassen, Live Dahlstrøm Høvik, Theoline Fredrikke Kavli, Tora Hortemo-Christiansen, Tuva Krohn og Leah Margaretha Larsson-Wiik.

The Blondies
The Blondies er et indierock band bestående av fire jenter fra ullensaker. Bandet ble stiftet under pandemien i 2020 og har i ettertid spilt på flere lokale scener. Bandet skriver alle lånene sine selv og har fokus på kreative og meningsfulle tekster.
Denne dagen har de også release av låta "Salsa of Eternity" på strømmetjenester.

Mathias Norum
Mathias produserer og fremfører egen musikk med dype, meningsfylte tekster i en fengende tonekunst. Mathias har produsert og fremført sterke bidrag med folkelig hverdagslyrikk som kan komme spesielt godt med i de tunge dagene. Mathias har et stort hjerte og et sterkt ønske om å kunne gjøre en forskjell, spesielt for de som ikke har det så enkelt.

Les mer her: www.mathiasnorum.no

Black Helicopter
Black Helicopter er en duo bestående av Sander Akerlie og Cato Aleksander på 12 og 13 år. De har 11 sanger på Spotify, og reiser rundt så ofte de kan for å spille konserter.

Essential Tides
Essential Tides er et band fra Jessheim, som blander Pop/Rock med Indie og Alternativ. De ga ut sin debut singel «Tiffany» i juni 2021, og siden har de gitt ut 2 andre singler. «Just Like the Moon» og «Keep Moving Forward». De siste to årene har de spilt en rekke konserter.

Sophia
Sophia er en 16 år gammel lokal artist fra Jessheim. Sophia har vært en del av Ullensaker Kulturskole siden 2015. Hun spiller piano, gitar og synger. De siste årene har Sophia også fått sansen for å skrive egne låter og har gjentatte ganger deltatt på låtskriverkurs i regi av «Stian & Stian». Under Jessheim dagene skal Sophia spille gitar og synge.

Adele Elvehaug
Ung lokal artist

1930: Ungdomskonsert i regi av ungdomsrådet;
Capow & 2G og Rambow

2100: Peralta