UKM Konsert

  • Sted: Atlas, Rådhuskjelleren
  • -----------
  • Type aktivitet: Lokale talenter og band
  • Dato: Ons. 12. aug.
  • Tid: Kl. 18.00

Unge talenter innvier scenen i den nyåpnede ungdomsarenaen Atlas.

Program for konserten onsdag 12. august kl 18 i Atlas, Rådhuskjelleren:

Isold Hekla
Isold Hekla er en islandsk født nordmann med mye på hjerte. Hun har tilbragt mye av det siste halvåret på vgs til å spille inn i studio. Selv om hun skal i hæren, så blir hun ikke borte. Det vil publiseres en rekke gode låter det neste året, og starter med «Hvor skummelt e´kke det?»

Sophia
Sophia er en 13 år gammel jente fra Jessheim som for første gang skal fremføre en sang hun har skrevet selv. Sophia har spilt gitar på Kulturskolen i 6 år og har nå også startet med pianotimer.
På åpningskonserten skal hun fremføre 2 sanger:
1: ”I can’t get you out of my mind” er en Country-inspirert poplåt basert på Sophia sine egen tanker og opplevelser. Musikk ved Stian & Stian.
2. “This is me” av Demi Lovato (Camp Rock versjonen)

Sander feat. Lisa
Sander er en nykommer i HipHop-sjangeren. Han har realease denne dagen med låta «Attack», med hans søster Lisa som vokalist.

Drivhus
Drivhus ble startet for ett år siden, og er en kameratgjeng som synes det er råtøft å spille sammen og for publikum. På gitar har vi Sebastian Hansvold, på bass Edvin Nilsen og på trommer Fredrik Ødegård.

Amalie Vaara Søberg
Synger «Help falling in love».

Flaming Youth
Flaming Youth er et ungt band som flere på Øvre Romerike begynner å kjenne til. De fire Kløftaguttene har det siste året jobbet med album som gis ut i slutten av sommeren. De har allerede gitt ut noen singler, men er nå klare for å gi ut fullt album. Bandet består av Morten Holt (vokal, gitar), Peder Børtnes (vokal, bass), Vetle Jonsson (trommer) og Eskil Andresen (gitar). De har releasekonsert under Jessheimdagene 14. August på Atlas, men gir en liten smakebit på UKM-konserten 12. August!

FACEBOOK