Quizshow med Drillo & Scheie

  • Sted: Kulturbanken Kreti & Pleti
  • -----------
  • Type aktivitet: Quiz
  • Dato: Lørdag 20. aug.
  • Tid: Kl. 14.00
Drillo har i våres fått enormt mye oppmerksomhet i forbindelse med den nye kinofilmen om det vanvittige eventyret Drillos lagde på 90 tallet. Norge var i en periode ranket som nr 2 på Fifas ranking liste, med kun Brasil foran seg. Brasil som aldri beseiret Norge under Drillos ledelse.
Drillo og Scheie holder et fantastisk morsomt og underholdende quiz show som passer i de fleste anledninger. Det blir en forbløffende seanse hvor Drillos smått utrolige kunnskap i geografi blir satt på en prøve vi tror han er alene om å være i stand til å klare. Publikum får også korte historier fra begge disse to legendenes fantastiske karrierer.
Arne Scheie er et ikon fra NRK-sporten, og er kjent for sine dybdekunnskaper innen fotball, ski hopp og andre idretter. Hver for seg er disse gutta en opplevelse, men sammen er de dynamitt av kunnskap, opplevelser og gode historier!
Gutta har selv plukket ut sine favorittspørsmål innen fotball, øvrig sport og geografi. Her vil det være både enkle og vanskelige spørsmål, men i tillegg har de krydret det hele med det lille ekstra som gjør at dette blir en morsom opplevelse!
Fri entre.