Markedsgata

m-markedsgata-690

Sjekk ut årets markedsgate!

Storgata fylles opp med boder på rekke og rad. Gjør et kupp, bli med på konkurranser, nyt deilig mat og treff kjente for en hyggelig prat. Vi kan love mange godbiter og røverkjøp! Flere tilbydere har fulgt oss i mange år, og er etterspurte år etter år. VI SES! 

Nytt for årets Jessheimdager er flere spennende foodtrucks i Markedsgata! Totalt blir det mat fra hele verden i ulike slag. Blant annet sushi, japansk, pizza, asiatisk, thai, belgiske vafler, spekemat, italiensk streetfood, bakt potet og ikke minst taco!

En av foodtruckene som kommer er SAAL Foodtruck. Kjøkkenet deres er bygget i en stor, tysk postbil beredt til å plassere seg hvor som helst i naturens festsal, klar til å levere fantastisk italiensk festmat!

Ellers kan du forvente å se alt fra klær, sko, smykker, klokker, frisør, helse og velvære til varmepumper, safe, kjøkken, sport, bøker, ull og mye spennende for barna. LØRDAG 11. OG SØNDAG

Totalt kommer det rundt 80 utstillere i markedsgata! 

LØRDAG 11. OG SØNDAG 12. AUG KL 11 – 18 I STORGATA

Følg oss på Facebook!

Jessheimdagene

3 days 9 hours ago

Om du ønsker å kjøpe Festivalpass til Jessheimdagene må du skynde deg!

Jessheimdagene

1 week 4 days ago

For en helg dette blir! "Perfekt normal" med "Skyfri himmel" og ikke minst "Mye lys og varme" 😊 Sikre deg billetter her: https://jessheim.ticketco.events/no/nb

Jessheimdagene

2 weeks 4 days ago

Jessheimdagene updated their cover photo.

Jessheimdagene

3 weeks 5 days ago

Man skal jo "Levva Livet" litt også 😉

Hovedkonserter