Markedsgata

m-markedsgata-690

Sjekk ut årets markedsgate!

Storgata fylles opp med boder på rekke og rad. Gjør et kupp, bli med på konkurranser, nyt deilig mat og treff kjente for en hyggelig prat. Vi kan love mange godbiter og røverkjøp! Flere tilbydere har fulgt oss i mange år, og er etterspurte år etter år. VI SES! 

Nytt for årets Jessheimdager er flere spennende foodtrucks i Markedsgata! Totalt blir det mat fra hele verden i ulike slag. Blant annet sushi, japansk, pizza, asiatisk, thai, belgiske vafler, spekemat, italiensk streetfood, bakt potet og ikke minst taco!

En av foodtruckene som kommer er SAAL Foodtruck. Kjøkkenet deres er bygget i en stor, tysk postbil beredt til å plassere seg hvor som helst i naturens festsal, klar til å levere fantastisk italiensk festmat!

Ellers kan du forvente å se alt fra klær, sko, smykker, klokker, frisør, helse og velvære til varmepumper, safe, kjøkken, sport, bøker, ull og mye spennende for barna. LØRDAG 11. OG SØNDAG

Totalt kommer det rundt 80 utstillere i markedsgata! 

LØRDAG 11. OG SØNDAG 12. AUG KL 11 – 18 I STORGATA

Følg oss på Facebook!

Jessheimdagene

1 day 22 hours ago

Dette blir stas!

Young Neils til Jessheimdagene

Jessheimdagene

2 weeks 4 days ago

Jessheimdagene 2018 takker for besøket og ønsker velkommen til 2019.
Årets musikalske høydepunkt for mange ble konserten med Åge & Sambandet. Men også Bjørn Eidsvåg, Sol heilo og CC Cowboys leverte topp konserter. Men årets "live-band" må sies å være - Honningbarna. Rått.

Festivalpass for JD 2019 (begrenset antall) er nå i salg..
Lissie-Oslo Ess-Young Niels-Onkel Tuca-Bernhoft & The Fashion Bruises-Vazelina Bilopphøggers m.fl er klare..

Vi ønsker alle et riktig Godt Nytt År !

Jessheimdagene

1 month 1 day ago

Endelig kan vi slippe navnene på de første artistene som er klare til Jessheimdagene 2019. Vi har lagt ut ett knippe festivalpass, til en meget hyggelig pris, som gjelder for ca 10 konserter fra 15-17 august 2019.
Festivalpass (Årets julegave!) kjøper du på Ticketco.no

Vi takker publikum for masse gode forslag og innspill og trekker vinner av festivalpass på torsdag,

Lissie og Bernhoft klare for Jessheimdagene

Jessheimdagene

1 month 2 weeks ago

Vinneren er trukket og vi gratulerer så mye til Anita Guttersrud!
Nå er vi godt i gang med planleggingen av konsertene til Jessheimdagene 2019! 🎶🎶 Vi tar gjerne innspill og ønsker om hvem DU har lyst til å se på scenen! Hvis forslaget blir benyttet, trekker vi 1 heldig vinner som får 2 festivalpass! (Vinneren trekkes når konsertprogrammet er klart)