Info

VELKOMMEN TIL 11-DAGERS FOLKEFEST PÅ JESSHEIM!

For 19. år på rad arrangeres det Jessheimdager, og vi gleder oss til nok en gang å invitere til 11 dagers folkefest! 
Vi har et fullspekket program som inneholder små og store opplevelser inne og ute, på de ulike arenaene. Vi har fem store konsertkvelder med mange spennende artister. Blant annet Hellbillies, Loreen, Raga Rockers, Violet Road, Morudes, Åge Sten Nilsen og 
Jessheimnavnene Diaz & Ingrid Berg Mehus. Har du ikke sikret deg billett ennå, har du mulighet til å prøve Jessheimdagenes festivalpass. Dette har vært etterspurt, og er nytt av året.
Tradisjonen tro er det mange av programpostene som er med oss og som har lang fartstid. Lennsmannens Hittegodsauksjon vil du kunne få med deg på torsdag 17. august og Storgata blir gjort om til markedsgate første helgen av årets Jessheimdager.

I år som i fjor arrangerer Ullensaker Kino utekino som en del av programmet. Søndag 13. august kan du ta med deg stol & pledd og nyte film i friluft. Hvor herlig er ikke det?
Butikkene er klare til å ta i mot festivalstemte kunder og tilbyr utvidet åpningstid torsdag 17. august frem til kl 24 & begge søndagene fra kl 14-18.

Det blir mange gode opplevelser for de minste. Vi byr på trylleshow, trylleskole, sirkusskole, dinosaur besøk, den årlige sangkonkurransen Stjerneskuddet, barneshow med Elleville Elfrid og ikke minst Barnas Jessheimløp og mye, mye mer. Vår egen BALUBA fyller i år 1 år, og vil i den anledning bli gjort ekstra stas på lørdag 12.august.

Det er mange spennende byggeprosjekter som pågår i sentrum, og fremkommeligheten kan til tider være litt vanskelig med bil. Vi anbefaler derfor vår GRATIS KUNDETAXI som vil kjøre begge helgene + Nattåpent under årets dager. Her møter du blide sjåfører som gjerne tar deg med! Husk også at du kan parkere sykkelen din i Ormen Lange trygt & innelåst.

Vi vil rette en STOR TAKK til våre samarbeidspartnere & Ullensaker Kommune som gjør det mulig å gjennomføre disse dagene & som bidrar til å gjøre Jessheim til en levende by. Vi setter stor pris på deres deltagelse. Tusen takk.

Vi gleder oss til 11 dager med opplevelser sammen med alle dere!
Velkommen til årets Jessheimdager!