morudes 1080 - Morudes

Foto: Illuision

Den hardtslående og upolerte rockeduoen Morudes beskriver musikken sin best sompsykedelisk ørkenrock. De blander energisk indierock med både blues og psykedelia derde tråkker i de musikalske fotsporene til storheter som Hendrix, Bombino og Mars Volta, ogtopper det hele med melodiøse vokallinjer.

Morudes består av de etterhvert anerkjente brødrene Amund (gitar/vokal) og Henrik Maarud(trommer/vokal) fra Skogbygda i Nes på Romerike, som sammen har vært grunnmuren iflere musikalske prosjekter som har gitt ut utallige plater, turnert land og strand, ogvunnet priser.

Første fullengder fra duoen kom i oktober. De har teamet opp med produsent ErlendMokkelbost (Montée, JR Ewing) og første singel,MagnetCity, er allerede ute. Duoen er et energisk fyrverkeri live der de lar det tordne og brøle hemningsløst fra trommerog gitarer i sitt store organiske lydunivers i det som kan betegnes som en slags livebrødrefight ikledd kjeledresser.

“DeterformegheltuforståelighvordanenduokanlåtesliksomMorudesgjør.Detoskaperetlydbildesomernaturligforfemmann,ogikketo……Dettemåværelandetsdesidertmesthardtslåendeduo”.(musikkbloggen.no)

FACEBOOK  |  NETTSIDER

Dato for konsert

18. august 2017

Når starter konserten?

20:00

Billetter