Dette blir et råtøft gjensyn!

Lyden av El Cuero 2018 låter ikke som lyden av så mye annen musikk om dagen. Dette er gutter som har levd størsteparten av sitt voksne liv med gitaren rundt halsen og som viser det i hver rynke, hver tone, hvert ord. Ja, i hver eneste låt!

Opprinnelig fra Kristiansund. Har siden oppstarten i 2006 gang på gang mottatt stående ovasjoner og fantastiske kritikker for sine 5 plater (4 studio- og 1 livealbum) og hundrevis av konserter. Bandet er Norges fremste formidlere av americana og gitardreven rock, og har på sine utgivelser utfordret sjangeren bredt og i mange retninger. Fra sarte ballader med nydelige vokalharmonier, 8 minutter lange gitarsoloer, til full-on rock ‘n’ roll.

El Cuero har turnert flittig siden starten og er blitt hyllet som et av landets aller ypperste liveband. De har hatt topp-plasseringer på VGs topp-40 liste, og albumet «From Mountain To Sand» fra 2011 kapret en uhyre sterk 3. plass, kun slått av megastjerner som Lady Gaga og Adéle. De har også hatt flere singler inne på listene til NRK radio, som totalt sett har gitt dem en god posisjon innen norsk rock. Bandets medlemmer har i en årrekke gjort seg bemerket innen norsk rock og er ofte å se med bl.a. Oslo Ess, Morten Abel, Odd Nordstoga, Bare Egil Band, Monica Heldal for å nevne noen.

El Cuero består av:
Brynjar Takle Ohr (gitar/vokal),
Håvard Takle Ohr (trommer/vokal)
Tommy Reite (bass),
Øyvind Blomstrøm (gitar/vokal)

FACEBOOK  |  NETTSIDER

Dato for konsert

17. august 2018

Når starter konserten?

21:00

Hvor foregår konserten?

Jessheim Torg