CC Cowboys er tilbake!
Da blir det garantert jubel og høy stemning på torget!

CC Cowboys har i 28 år vært garantister for norsk rock av ypperste kvalitet. De har oppnådd en rekke utmerkelser, fått tildelt gull- og platina-troféer, hatt tusenvis av spillejobber og har en imponerende rekke hit-låter på samvittigheten.

1. juni er det duket for kvartettens ellevte studioalbum “PERFEKT NORMAL”. Et album der de går tilbake til røttene og rendyrker det direkte og dynamiske uttrykket vi kjenner fra konsertene deres. De har spilt inn dette materialet mer eller mindre live i studio, og det kan høres på energien og nerven i både fremførelse og måten opptakene er gjort på. CC Cowboys har på denne platen latt seg inspirere av spontaniteten og råheten fra 60/70-tallets klassiske rock-innspillinger, men gjort det med en moderne tilnærming, og resultatet foreligger altså 1. juni.

Flere av låtene har allerede vært sluppet som singler, og både “Hun er havet” og “Det magiske ordet unnskyld” er blitt godt eksponert på norske radiostasjoner. Den 20. april er det duket for enda en smakebit når låten “Jeg vil vite alt” slippes som single. Dette er en låt med et universelt tema, som alle kan kjenne seg igjen i, og det er Grønneberg på sitt aller beste: – Fortell meg om det stedet du kommer i fra, om gatene og vennene og din mor og din far, om ungdomstid og opprør og den første kjærlighet, var det ved første blikk eller en du kjente fra før, jeg vil vite alt.

I sommer blir CC Cowboys å treffe på noen av landets største scener og festivaler. Turnèen startes på Jærnåttå 25. mai, og bandet gjør et tjuetalls konserter gjennom sommeren med utvidet besetning:

Magnus Grønneberg – Gitar og vokal
Agne Sæther – Trommer
Jørn Christensen – Gitar og vokal
Per Vestaby – Bass og vokal
Kyrre Fritzner – Perkusjon, gitar og vokal
Eirik Tovsrud Knutsen – Keyboard
Ingunn Dalland – Kor
Marianne Pentha – Kor

Dato for konsert

17. august 2018

Når starter konserten?

19:00