CC Cowboys er tilbake!
Da blir det garantert jubel og høy stemning på torget!

Etter å ha turnert i ett sett i snart 15 år, tar et av Norges største liveband seg en velfortjent pause med enda en kritikerrost utgivelse under armen – Jessheimdagene blir den siste festivalkonserten CC Cowboys gjør på en stund.

Selv om liveopptredener, turné og festivaler er noe av det Magnus Grønneberg og gjengen setter mest pris på, var planen for det nye albumet «Perfekt normal» å gå i en litt annen retning.

– Vi tenkte egentlig at vi skulle jobbe mest på data og klippe sammen forskjellige ting til den nye skiva. Men det gikk vi veldig fort lei. Like etter den første perioden i studio reiste jeg til London for å se Tom Petty i Hyde Park. Da slo det meg at det jo er et liveband vi er, vi også! Vi skal spille sammen, med råhet og energi. Ikke jobbe på en data. Derfra gikk turen til Malmø hvor vi gjorde nesten alt spontant og live i studio – rett inn, rett fra hofta og rett ut igjen.

– Det er deilig å endelig få ut den nye skiva, men det å være på turné og å spille live er noe annet. Det handler om øyeblikkets kunst og magi. Det er noe som skjer der og da som aldri kommer tilbake. Det er det jeg liker – det sosiale øyeblikket.

Selv om bandet skal gjøre noen konserter på senhøsten og vinteren blir Jessheimdagene trolig den siste festivalopptredenen CC Cowboys gjør på en stund.

– Vi har holdt på i ett siden 2003 og jeg trenger å være litt i ro – bare skrive og se ting utenfra. Kreativiteten er der, men noen ganger trenger man nye tanker og ny energi. Og så kommer vi knallhardt tilbake til 30-årsjubileet vårt i 2020 – men først skal vi runde av med et skikkelig show på Jessheim!

 

CC Cowboys gjør et tjuetalls konserter gjennom sommeren med utvidet besetning:

Magnus Grønneberg – Gitar og vokal
Agne Sæther – Trommer
Jørn Christensen – Gitar og vokal
Per Vestaby – Bass og vokal
Kyrre Fritzner – Perkusjon, gitar og vokal
Eirik Tovsrud Knutsen – Keyboard
Ingunn Dalland – Kor
Marianne Pentha – Kor

Smakebit av "Perfekt Normal"

Dato for konsert

17. august 2018

Når starter konserten?

22:00

Hvor foregår konserten?

Jessheim Torg