Det er ikke bare musikken som har gjort ham til en av Norges mest folkekjære artister. Varmen, humoren og formidlingsevnen gjør Bjørn Eidsvåg ettertraktet på stadig flere områder. 

– Høydepunktene står virkelig i kø for tida. Først tre fulle hus i Operaen, videre med konsert på en vingård i Toscana og så skal vi altså toppe det hele med konsert på Jessheimdagene!

Helt siden 80-tallet har rockepresten spilt om lag samme antall konserter årlig, og han er fremdeles en av Norges mestselgende artister. Men nysgjerrigheten og formidlingsgleden gjør at han sjelden kvier seg for å sette ut på nye eventyr. De siste årene har han hatt eget TV-program på TV2 og vært fast gjest hos Radioresepsjonen, i tillegg til å få satt opp det egenskrevne teaterstykket “Etterlyst: Jesus” på Det Norske Teatret – en forestilling som var så populær at han høsten 2017 tok den med seg til kulturhus og teatre rundt om i hele landet. I skrivende stund jobber han på sin egen bok. Likevel er det ikke snakk om å kutte ut turnélivet, og Jessheim blir et spesielt stopp på veien.

– Jeg elsker kombinasjonen små intime scener, festivaler og større konsertsaler. Dessuten var Jessheim «festbyen» min da jeg var i militæret på Trandum, så jeg kjenner en del bra folk fra Jessheim.

Men til tross for en utømmelig spilleglede og en sommer spekket med høydepunkter, er det viktig for Bjørn å senke pulsen og leve litt langsomt også.

– Ja, akkurat nå er jeg på hytta og søker litt stillhet og ro. Jeg skriver ei bok jeg håper å få gitt ut i 2019. Og så spiser jeg masse sunt – jeg skal bli supertynn til konserten på Jessheim!

Dato for konsert

16. august 2018

Når starter konserten?

20:00

Hvor foregår konserten?

Torgscenen